Wie zijn wij

image description

Hoe het begon en waar het heen gaat.

Begin 2020 besloten we ons te storten in de wereld van veganistisch eten. We hadden verwacht dat het moeilijk zou zijn.. Maar tot hun verbazing bleek het veganistisch leven juist gemakkelijk. De meeste voedsel dat ze aten was al veganistisch en de vlees- en melkvervangers die ze probeerden waren bijna niet te onderscheiden van het echte product. Sterker nog, ze vonden hun nieuwe manier van eten lekker en bevredigend.

We beseften snel dat er één product was waar we niet tegen konden: vegan kaas. We wisten dat om heerlijke veganistische gerechten te maken, we een oplossing moesten vinden voor dit probleem. En zo is de Vegan Pizza Bar ontstaan.

In ons restaurant serveren we geweldige pizza's die toevallig veganistisch zijn. We hebben hard gewerkt om onze recepten te perfectioneren en heerlijke, kaas-gecentreerde pizza's te maken waarvan iedereen kan genieten.

Reserveren?

Benieuwd wat we allemaal hebben?

image description

Restaurant menu:

Klik hier

Take-away menu:

Klik hier
image description

Questions & Answers

Veelgestelde vragen en antwoorden over de Vegan Pizza Bar

?

Hebben jullie glutenvrije opties?

Ja, dat hebben we. Helaas hebben we nog geen glutenvrije pizzas. We bieden wel glutenvrije pastas en glutenvrije bijgerechten aan.

?

Mag ik mijn hond meenemen?

Woof woof! Ja, dat mag. Houd ze wel bij je, want niet iedereen vindt het misschien leuk.

?

Kunnen jullie grote groepen aan?

Ja, we bieden opties voor grote groepen! Als je met een groep komt van 15 of meer personen, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanbiedingen.

?

Hoe plaats ik een grote bestelling van pizzas?

Als je van plan bent om een groot aantal pizzas te bestellen en ze wilt laten bezorgen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we de nodige regelingen kunnen treffen. Dit zorgt ervoor dat uw bestelling soepel verloopt.